onsdag 5 augusti 2009

Gästbloggerska


I våras funderade jag över vad jag egentligen skulle arbeta med i sommar. Någonstans hade jag lust att göra något "annorlunda", något jag inte är så van vid, och inte sysslat med tidigare. Och - som en bitchslap slog tanken mig: bondgård av något slag. För att göra en lång historia kort så, efter 100 000 samtal till olika människor, och efter lika många Google-sökningar, fann jag http://www.meaforsgetgard.com/

Jag antar att ni fattar hur det gick senare, för nu sitter jag ju här. 17 årig praktikant i Meåfors. Hos torparfrun och hårdrockskarln, med deras djur och två barn (som för tillfället inte är hemma. Barnen alltså). Det finns snällhet i alla vrår och dagarna handlar ofta om: ost, mese, mjölkande av getter och rop på Jack (etc, etc...) Det är inte riktigt som jag hade tänkt mig, det är nog ännu bättre, trevligare.

Idag var vi i Ramsele på hembygdsområdet. Tove satt i kassan och jag struttade även runt på byn för att se mig omkring. Kollade på fina hus (vilket är typiskt mig) och besökte Röda korsets Second hand-butik. Great!

Jag återkommer med mer senare, men för tillfället lockar John Blund mest av allt.

Godnatt!
/Nathalie

3 kommentarer:

Linda & Strike sa...

Nämen gud så kul!

Torparfrun sa...

Hon är inte bara trevlig hon är dessutom duktig på att jobba!

gurkeva sa...

Hej, kollar om jag detta fungerar.gurkeva