torsdag 11 mars 2010

Killinarna har hittat stenarna

Nu är de flesta killningarna över. 42 getter killade de första två veckorna - bra jobbat storbocken! Nu skuttar det fler än 50 killingar i hagen. I värmen har stenarna och vägen fram till dem tinat upp så nu övar killingarna bergbestigning (1-3 veckor gamla!). Några gamla getter som ligger och skräpar duger också till övningsobjekt.

7 kommentarer:

Ramona sa...

Haledusingen så söta! Säljer du ut några av dem sen?

Torparfrun sa...

Om man vill köpa så får man vara snabb på att tinga dem. På onsdag börjar vi slakta ut dem. :( De äter upp all mjölk så jag kan inte göra någon ost.

Caprifool sa...

Du har en liten award på min blogg.

/BB

SpinMeAYarn sa...

Bara 2 eller 3 veckor gamla och de klättrar så bra, är det inte imponerande hur fort de utvecklas, och hur de hittar just det som de behöver träna med, dvs, stenar eller en moster attv klättra på!
Roligt med dina bilder som vanligt, tack för att du visar dem för oss...
hälsningar
liz

gurkeva sa...

Hej Tove har du fått inbjudan till Landsbygdstorget?? De betalar avgiften om man vill vara med på Örnexpo. Passa på vetja. Jag ska inte vara med. gurekva

Idyllien sa...

Snubblade över din blogg då jag letar information om getter. Vi ska vara getvakt åt några kompisar som fått problem med sitt hägn efter den snöiga vintern. Måste bara få säga att din blogg är superfin och bilderna är helt fantastiska. Bra där!

Torparfrun sa...

Tack!