onsdag 20 maj 2009

Med båt i kvällsolen

4 kommentarer:

skogsfrun på dal sa...

Vilket fatastiskt underbart liv ni lever! Paxar för ett liknande i nästa men klagar inte. Det är inte nyttigt att alltid jämföra uppåt s.a.s.;)
Är det er strand och hus i bakgrunden på sista bilden? Eller kanske närmsta grannen*? Har barnen långt till skola och kamrater? Undringar som du inte är tvungen (hehe) att svara på.

Torparfrun sa...

Det vita huset bakom en lång lagård är vårt, det röda och det oranga är grannarnas. Man ser även taket på mejeriet vid Ubbes huvud.
Vår strand och grannens strand och våra beten syns, fast vi brukar bada vid grannnens "bastu".
Saga går i skola inne i Ramsele, 3 mil med skoltaxi, där har hon också de flesta vännerna. Klara går på dagis på Skogsnäs, 4 km, där har hon kompisarna fast grannen har en dotter som hon blivit bästis med de två gånger hon hälsat på det senaste året.

skogsfrun på dal sa...

Egen strand! Hur reagerar ni om den invaderas av främmat fôlk?;)
Ganska nära till lekkamrater är viktigt. När barnen blir äldre blir det mycket skjutsa. Vet av egen erfarenhet.
Getterna i senare inlägg är ju helt förtjusande tjusiga!!
Tror jag tar en häst och rider upp till er en sväng, hehe.

Torparfrun sa...

Som du ser så håller vi oss inte ens till vår egen strand. Vi ser den inte från huset, men korna brukar titta till besökare.
Stranden nås bara genom en promenad nerför nipan och man kommer fram till en halvlerig botten, hellre kör vi 3 km till en fin sandstrand när vi ska bada. Det gör andra som vill ha badstrand också.